Budúci týždeň prinesie ešte výraznejšie ochladenie

Peter Minárik

Nasledujúce dni prinesú na naše územie prvý sneh a ďalšie ochladenie. Výraznejšie ochladenie však dorazí v priebehu budúceho týždňa.

Prvá polovica novembra priniesla na naše územie veľmi vysoké teploty, ktoré sa pohybovali v mnohých oblastiach vysoko nad hranicou dlhodobého normálu.

Už dnes sa síce ochladzuje a v nasledujúcich dňoch sa ešte ochladí, ale výraznejšie ochladenie nás čaká až na začiatku týždňa. 

Do nedele by sa denné teploty mali pohybovať od +3 do +10 °C. Tieto teploty už sú síce nízke, no stále teplotne nadpriemerné.

Na začiatku nového týždňa sa však očakáva ešte výraznejšie ochladenie. Teploty sa vyšplhajú počas dňa len na 0 až +6 °C, pričom na severe sa bude vyskytovať aj slabý celodenný mráz.

Takéto teploty už budú pod hranicou dlhodobého normálu.

Vyhliadky pritom naznačujú, že chladnejšie počasie sa udrží. Na teplotách sa preto nič výraznejšie nezmení. Podrobnejšiu predpoveď nájdete TU.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
11 °C / -5 °C
Jozef
Zajtra
Skoro jasno
14 °C / -6 °C
Víťazoslav
Štvrtok
Občasný dážď
16 °C / -2 °C
Blahoslav
Piatok
Zamračené
14 °C / 2 °C
Beňadik
Sobota
Občasný dážď
14 °C / 2 °C
Adrián
Nedeľa
Dážď
11 °C / 2 °C
Gabriel
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd