Čaká nás teplý víkend. Teploty vystúpia až k +28 °C

Peter Minárik

Naše územie čaká veľmi teplý víkend. Prílev teplého vzduchu bude vrcholiť pred studeným frontom, ktorý naše územie zasiahne už v nedeľu a prinesie intenzívnejšie búrky.

Pred nami je veľmi teplý víkend. Predovšetkým v sobotu nás čaká veľmi pokojné a teplé počasie. Do našej oblasti totiž bude prúdiť teplejší vzduch od juhu, vďaka čomu teploty na našom území prekonajú hranicu +25 °C.

Veľmi príjemne bude najmä v sobotu. To sa na našom území očakáva prevažne jasné až polooblačné počasie bez zrážok. Maximálne teploty by sa na našom území mali pohybovať od +22 až do +28 °C.

V nedeľu bude naďalej veľmi teplo a teploty sa môžu dostať až k úrovni +28 °C, ale na počasie u nás už bude mať dominantný vplyv studený front, ktorý sa nad našou oblasťou bude vlniť a prinesie búrky, ktoré môžu byť aj intenzívnejšie.

Búrky sa už vyskytnú v noci zo soboty na nedeľu, no výraznejšie nás čakajú počas nedele. Nedeľný deň teda bude teplý, no buďte obozretní a pripravte sa na možné búrky, ktoré môžu byť aj intenzívnejšie. Viac o búrkach sa dočítate TU.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Dážď
10 °C / 2 °C
Juraj
Zajtra
Prehánky
12 °C / 0 °C
Marek
Piatok
Občasný dážď
17 °C / -1 °C
Jaroslava
Sobota
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Polooblačno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Polooblačno
25 °C / 5 °C
Lea
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd