Dnes bude najteplejší deň týždňa. Zajtra už chladnejšie

Peter Minárik

Dnešný deň prinesie na naše územie jasné až polojasné počasie a teploty budú atakovať hranicu +35 °C. Zajtra sa už ochladí a prísť by malo aj osvieženie.

Do našej oblasti dnes bude vrcholiť prílev teplého vzduchu od juhu pred blížiacim sa studeným frontom, ktorý počas zajtrajšieho dňa začne ovplyvňovať počasie na našom území. 

Dnes by tak mal byť najteplejší deň z celého tohto týždňa a teploty by mohli prekonať aj hranicu +35 °C. Dopomôže tomu aj oblačnosť.

Očakáva sa totiž prevažne jasné až polooblačné počasie. Zrážky a búrky by sa dnes nemali vyskytovať a to preto, pretože dnes na našom území bude suchší vzduch ako po minulé dni. 

Už zajtra sa ochladí, nakoľko začne cez naše územie postupovať studený front. Ten prinesie oblačnosť a búrky. Teploty by mali byť vysoké už len na juhu a juhovýchode. Od severu sa popoludní začne ochladzovať.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Oblačno
18 °C / 2 °C
Soňa
Zajtra
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Sobota
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd