Dnes sa teploty prepadnú a bude chladno

Peter Minárik

V noci nad naše územie vpadol od severozápadu chladnejší vzduch. Ten k nám počas dnešného dňa prinesie výrazne nižšie teploty.

Uplynulé dni priniesli na naše územie tropické teploty. To sa zmenilo počas včerajšieho dňa, kedy bolo najteplejšie v Žiari nad Hronom a to len na úrovni okolo +28 °C. Oblačnosť studeného frontu, ktorá sa nachádzala nad našou oblasťou totiž bránila výraznejšiemu vzostupu teplôt.

Počas dnešného dňa však bude ešte výrazne chladnejšie oproti včerajšiemu dňu. Na porovnaní dnešných očakávaných teplôt oproti včerajším teplotám môžete vidieť, že dnešné teploty budú výrazne nižšie ako včerajšie teploty a to predovšetkým na východe, kde sa ochladí najvýraznejšie.

Maximálne denné teploty by sa počas dnešného dňa mali pohybovať od +17 do +23 °C, čo je oproti včerajšiemu dňu výrazne nižšie.

Ochladenie je však len dočasné. Už zajtra sa začne otepľovať a víkend by mohol priniesť nazad tropické teploty.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
13 °C / 0 °C
Marek
Zajtra
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Sobota
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd