Dnes už teplejšie nebude. Rozfúkal sa severný vietor

Dnes už teplejšie nebude. Rozfúkal sa severný vietor
Veronika Sádovská

Dnešný deň je už o poznanie chladnejší ako ten včerajší. Pribudol vietor a neskôr prídu aj zrážky.

Pomaly k nám začína prúdiť studený vzduch. Na niektorých miestach je ešte relatívne teplo a slnečno, na väčšine územia však už máme zamračené a chladnejšie. Na juhu sa teploty pohybujú do 23°C, v severných okresoch teplota vystúpi maximálne do 20°C.

Rozfúkalo sa nám zatiaľ hlavne v Piešťanoch a Košiciach, tam vietor dosahuje rýchlosť do 33 km/h, Bratislave a Lučenci do 20 km/h.

Keďže prevláda severný alebo severovýchodný vietor, na mnohých miestach môže byť pocitová teplota nižšia ako tá nameraná.

Zrážky sa zatiaľ na našom území nevyskytujú, tie prídu až s prichádzajúcim popoludním a večerom. Pršať bude prevažne na západnej polovici územia.

Zvyšok dnešného dňa bude prebiehať podobne, teda čaká nás vietor a slabší dážď. Ten zosilnie hlavne v noci a zajtra. Cez víkend nás čakajú znova búrky.

Čaká nás teda typické septembrové sychravé počasie. Znova sa vyjasní až v priebehu budúceho týždňa.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky
12 °C / -3 °C
Jela
Zajtra
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd