Intenzívne sa rozpršalo. Pršať bude aj počas celého utorka

Peter Minárik

Počasie na našom území ovplyvňuje ďalšia tlaková níž, ktorá prináša upršané počasie a upršané počasie nás čaká aj počas celého dňa.

Z Chorvátska sa cez Maďarsko nad Rumunsko začala presúvať tlaková níž, ktorá na začiatku týždňa bude ovplyvňovať počasie nielen u nás, ale aj v okolitých krajinách.

S touto tlakovou nížou súvisí rozsiahle zrážkové pole, ktoré sa obtáča okolo tejto tlakovej níže a to už začalo ovplyvňovať počasie na našom území a bude aj počas celého utorka.

Za uplynulé hodiny spadlo najviac zrážok v oblasti Banskobystrického kraja. Najviac zrážok eviduje Revúca, kde za 12 hodín spadlo až 33,6 mm zrážok.

Výrazné zrážky nás čakajú aj počas noci. Zrážkové pole bude ovplyvňovať počasie predovšetkým na strednom a severnom Slovensku.

V priebehu rána sa následne zrážkové pole presunie nad západné Slovensko. Najmenej zrážok sa očakáva na východnom Slovensku.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Oblačno
18 °C / 2 °C
Soňa
Zajtra
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Sobota
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd