Na severozápade sa dnes môžu objaviť ešte slabé búrky

Na severozápade sa dnes môžu objaviť ešte slabé búrky
Peter Minárik

Stredajší sviatočný deň prináša na naše územie premenlivé počasie len s ojedinelými prehánkami. Tých by však večer malo byť viac.

Streda prináša na naše územie prevažne premenlivú oblačnosť, no prehánky sa zatiaľ tvoria len skutočne výnimočne. Po včerajšom počasí, ktoré bolo plné prehánok sa dnes zrážky vyskytujú len výnimočne. 

Najvýraznejšie prehánky sa vyskytli v oblasti Malých Karpát, no búrka sa dnes ešte nevyskytla. Búrka sa však ojedinele môže na našom území vyskytnúť v nasledujúcich hodinách.

Očakáva sa totiž, že nad severozápad územia, najmä nad Považie, Oravu a Kysuce môžu zavítať prehánky a slabé búrky zo susednej Moravy. Priniesť by tak mohli trošku vlahy. Tá sa v noci môže dostať aj nad východné Slovensko.

Zajtrajšie počasie bude veľmi podobné tomu dnešnému a počasie sa pokazí v piatok. To nám hrozia už početnejšie búrky. Viac prinesieme počas večera.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Zajtra
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Streda
Prehánky
17 °C / 1 °C
Richard
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd