Nasledujúce dni budú chladnejšie a oblačnejšie. Teplo a slnko sa vráti

Peter Minárik
V nasledujúcich dňoch nás čaká prevažne oblačné počasie, ktoré prinesie aj zrážky. K bazénom môžeme opäť vyraziť počas víkendu

Po extrémne teplých dňoch si na pár dní oddýchneme. Počasie v našej oblasti je pod vplyvom nižšieho tlaku a jednotlivých frontálnych vĺn. Tie prinášajú o niečo chladnejšie počasie. Pridajú sa však aj zrážky, ktoré prídu opäť už v stredu. Na našom území tak spadne zasa niekoľko kvapiek.

 

Streda prinesie zrážky

Zrážky prinesie už streda, kedy cez naše územie začne postupovať frontálna vlna. Na celom našom území zavládne prevažne zamračené počasie s dažďom. Zrážky však nebudú výrazné a úhrny by sa mali pohybovať prevažne do 10 mm. Pri upršanom počasí vystúpi teplota do +25°C.

Štvrtok bude ešte chladnejší. Teplota by počas dňa mala vystúpiť len na +16 až +23°C. O niečo chladnejšie by malo byť na severe. Oblačnosti bude opäť veľa, ale zrážok už o niečo menej. Vyskytnúť by sa mali najmä na západe.

 

Od piatka opäť slnečné počasie a otepľovanie

Od západu by sa počas víkendu mala nad naše územie nasúvať tlaková výš. Tá by mala stabilizovať počasie u nás a nasledujúce dni by malo byť prevažne slnečno. Nahor pôjdu teploty, ktoré na juhu opäť pokoria hranicu +30°C.

Už cez víkend si tak môžete opäť plánovať letné radovánky.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky
12 °C / -3 °C
Jela
Zajtra
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd