Nedeľa môže byť zatiaľ najteplejšia v roku 2018

Peter Minárik

Po dnešnom slnečnom počasí, nás podobné počasie čaká aj zajtra. V priebehu dňa síce oblačnosť bude pribúdať, ale teploty aj tak vystrelia nahor.

Vo štvrtok bola zaznamenaná zatiaľ najvyššia teplota tento rok v trebišovskom okrese na úrovni +27,6°C. Tento rekord však už môže byť prekonaný hneď zajtra. Teploty totiž opäť pôjdu nad hranicu +25°C.

Do našej oblasti sa totiž začne po zadnej strane tlakovej výše, ktorá sa bude rozkladať nad Ruskom a tlakovou nížou, ktorá sa zo Stredomoria tiahne až nad Afriku dostávať teplý vzduch.

Teploty počas zajtrajšieho dňa budú na našom území stúpať až nad hranicu +25°C. Postupne sa začne od západu nasúvať oblačnosť, čo vzostupu teplôt mierne zamedzí.

Najdlhšie by však slnečné počasie malo vydržať vo Východoslovenskej nížine a práve tu je možnosť, že teploty vystúpia najvyššie z celého nášho územia. Pokoriť by tak mohli teploty aj štvrtkový rekord.

Pred nami je zatiaľ jednoznačne najteplejšia nedeľa tohto roka, tak si ju poriadne užite.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Dážď
11 °C / 5 °C
Dana
Zajtra
Prehánky
13 °C / -1 °C
Rudolf
Štvrtok
Prehánky
12 °C / -1 °C
Valér
Piatok
Prehánky
11 °C / -3 °C
Jela
Sobota
Občasný dážď
10 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Občasný dážď
11 °C / -4 °C
Ervín
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd