Oblačnosť bude ubúdať a teploty pôjdu nahor

Peter Minárik
Postupne sa bude v priebehu týždňa na našom území oblačnosť zmenšovať a teploty vystrelia nahor. Najkrajší bude stred týždňa
Po chladnom víkende, kedy predovšetkým na severe bolo potrebné priložiť do krbu sa oblačnosť začne pomaly zmenšovať a teploty pôjdu nahor. Najpríjemnejší bude stred týždňa, kedy by na oblohe malo panovať slnečné počasie a adekvátne tomu budú aj teploty.

Začiatok týždňa ešte oblačný
Pondelok a utorok bude predovšetkým v oblasti stredného a východného Slovenska prevažne oblačný a na severovýchode sa môžu vyskytnúť aj prehánky. Najkrajšie počasie bude panovať na západe územia, kde v pondelok očakávajte polooblačné a v utorok už polojasné počasie.
Maximálne denné teploty sa v týchto dňoch vyšplhajú do +15°C.

Od stredy slnečno
Cez naše územie sa pomerne rýchlo bude presúvať tlaková výš. Tá prinesie prevažne jasné až polojasné počasie. V stredu sa teploty vyšplhajú do +20°C, ale vo štvrrtok už pôjdu až nad +20°C.

Vo štvrtok popoludní aj búrky
Vo štvrtok začne cez naše územie od západu postupovať studený front. Už v priebehu popoludnia sa na krajnom západe môžu vyskytovať búrky. Zrážky na fronte prejdú počas noci na piatok naprieč Slovenskom.
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky
12 °C / -3 °C
Jela
Zajtra
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd