Pred nami je stabilný víkend bez zrážok

Peter Minárik
Víkendové počasie bude stabilné. Zrážky nehrozia, ale nebude ani teplo. Čakajú nás jednoducho príjemné jesenné dni.
Studený front, ktorý cez naše územie postupoval v priebehu stredy so sebou vtiahol chladnejší vzduch vďaka čomu sa na našom území opäť poriadne ochladilo. Cez víkend síce zostaneme v chladnejšom vzduchu, ale napriek tomu bude vykúkať aj slnko, ktoré nás môže ohriať.

Počasie na našom území bude pod vplyvom oblasti vyššieho tlaku. V sobotu nás čaká prevažne jasné až polojasné počasie. Samozrejme že až po rozpustení ranných hmiel, ktoré sa budú vyskytovať na viacerých miestach. Počas dňa môže byť viac oblačnosti len na severe a severozápade územia. Noc na sobotu však bude chladná. Teplota poklesne k nule a na severe bude aj slabo mrznúť. Cez deň teploty vystúpia maximálne do +15°C.

V priebehu nedele nás čaká podobný charakter počasia ako v sobotu s tým rozdielom, že už bude na našom území teplejšie. Maximálna teplota sa dostane na +18°C a v nasledujúcom týždni bude ešte teplejšie.

Denné teploty sa v nasledujúcom týždni môžu dostať až nad +20°C. To však len pri slnečnom počasí, ktoré sa však nebude vyskytovať na celom území. Prílev vlhšieho vzduchu do našej oblasti sa postará o to, že na mnohých miestach sa budú vyskytovať hmly alebo nízka oblačnosť, ktorá sa ojedinele môže udržať aj po celý deň. Zrážky a ani výrazné ochladenie však zatiaľ na našom území nehrozia.
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Zajtra
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Streda
Prehánky
17 °C / 1 °C
Richard
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd