Pred nami sú stabilné letné dni. Bude príjemne teplo.

Peter Minárik
Od severu začína počasie na našom území ovplyvňovať tlaková výš. Tá sa postará o stabilný charakter počasia na našom území.
Niekoľko uplynulých dní bolo na našom území zamračených a aj daždivých. Charakter počasia však už začína ovplyvňovať tlaková výš, ktorá má svoj stred nad západným Ruskom. Už v priebehu utorka pretrhávala oblačnosť nad stredným a východným Slovenskom, kde už počas večera bolo prevažne jasno. V nasledujúcich dňoch sa vyjasní na celom našom území.

Streda však môže byť ešte na západnom Slovensku prevažne oblačná. Oblačnosť tu totiž zostane zo zvyškov teplého frontu, ktorý sa rozpadá nad východným Rakúskom. Tu sa veľmi výnimočne môžu objaviť aj slabé prehánky. Inde už bude prevažne jasno až polojasno.

V priebehu štvrtka však už zavládne na celom území jasné až polojasné počasie s teplotami, ktoré sa budú šplhať na maximálne hodnoty okolo +25°C.
V nasledujúcich dňoch sa charakter počasia nezmení. Bude prevažne jasno až polojasno. Ráno sa ojedinele môžu objaviť aj hmly. Počas dňa sa denné teploty môžu postupne dostať aj nad hranicu +25°C. Noci však budú pomerne chladné. Teploty budú klesať pod hranicu +10°C. Na severe však bude výrazne chladnejšie. Teploty môžu poklesnúť aj pod hranicu +5°C.
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky
12 °C / -1 °C
Valér
Zajtra
Prehánky
12 °C / -3 °C
Jela
Sobota
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd