Slnečné lúče nás do konca týždňa nečakajú

Peter Minárik
Nasledujúce dni prinesú do našej oblasti veľa oblačnosti a vyskytovať sa budú aj zrážky. Letné počasie zavládne až budúci týždeň.
Uplynulé dni priniesli na naše územie opäť množstvo zrážok a o suchu sa na viacerých miestach nedá už rozhodne hovoriť. Oblasť tlakovej níže, ktorá sa rozprestiera nad Balkánom a ovplyvňuje aj počasie u nás priniesla už na naše územie lokálne 20 až 40 mm zrážok. Zrážky neustanú ani v nasledujúcich dňoch.

V priebehu štvrtka bude na našom území prevládať prevažne oblačná obloha a predovšetkým na severe územia treba počítať ešte s prehánkami alebo s ojedinelými búrkami. Najmenej zrážok a aj oblačnosti bude na západe Slovenska. Denné teploty sa vyšplhajú na +19 až +25°C.

Posledný pracovný deň prinesie na naše územie opäť pomerne veľa oblačnosti a treba počítať s prehánkami a s búrkami. Denné teploty zostanú na podobných úrovniach ako počas dnešného dňa.

Sobota prinesie rozdielne počasie. Vo východnej polovici Slovenska bude prevládať prevažne zamračené počasie a na mnohých miestach bude pršať. V západnej polovici Slovenska bude prevládať prevažne polooblačné až oblačné počasie s minimom zrážok.

Zlepšenie počasia príde v nedeľu, kedy na našom území zavládne polooblačné až oblačné počasie.
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Oblačno
18 °C / 2 °C
Soňa
Zajtra
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Sobota
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd