Slovensko zasiahlo husté sneženie. Cesty sú pod snehom

Ľubomír Franko

V ranných hodinách dorazil na naše územie zvlnený studený front. Ten prináša husté sneženie na celé západné a časť stredného Slovenska. Prvé komplikácie nastávajú na cestách.

Od západu počas skorých ranných hodín dorazil na naše územie podľa očakávaní zvlnený studený front. Na mnohé miesta prináša intenzívne sneženie, miestami napadlo aj viac ako 5 centimetrov za dve hodiny. 

Husto sneží v oblasti Malých Karpát a okolí, v Nitrianskom kraji, ale aj an severozápade Slovenska. Zrážky sa presúvajú ďalej na východ a husto začína snežiť už aj v Banskobystrickom kraji.

Intenzívne sneženie zasiahlo naše územie v prvý pracovný deň počas dopravnej špičky a niet preto divu, že na cestách nastávajú výrazné komplikácie. Na celom západnom a strednom Slovensk hlásite neupravené cesty a desiatku dopravných nehôd.

Situácia sa bude aj naďalej zhoršovať a to najmä v Nitrianskom, Trenčianskom a Banskobystrickom kraji. 


situácia na cestách, zdroj: Rádio Expres

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky
12 °C / -3 °C
Jela
Zajtra
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd