Sneženie a dážď na západe ustanú ráno. Sneh sa roztopí

Sneženie a dážď na západe ustanú ráno. Sneh sa roztopí
Peter Minárik

Studený front počas dnešného dňa priniesol do oblasti západného Slovenska snehovú nádielku. Tá však nebude mať dlhú trvácnosť a už zajtra sa bude topiť.

V niektorých oblastiach sa aktuálne tešia z novej snehovej nádielky. Tá prišla napríklad na Záhorie, do oblasti Malých Karpát, či do východnej polovice Podunajskej nížiny.

V západnej časti Podunajskej nížiny sa však vyskytuje dážď. Sneženie ako aj dážď začnú v priebehu ranných hodín ustávať. Slabnúť budú zrážky od východu.

V oblastiach, kde dnes snehová pokrývka napadla sa už počas dňa bude sneh roztápať.

Očakáva sa totiž, že teploty na takmer celom západnom Slovensku, s výnimkou východnej časti Záhoria vystúpia nad nulu a v oblasti Trnavy budú atakovať až hranicu +5 °C. 

Snehová pokrývka tak na západe nebude mať dlhú trvácnosť a ďalšia sa tak skoro neočakáva. Sneh môže do nížin prísť zasa až najskôr na prelome mesiacov.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Dážď
10 °C / 2 °C
Juraj
Zajtra
Prehánky
12 °C / 0 °C
Marek
Piatok
Občasný dážď
17 °C / -1 °C
Jaroslava
Sobota
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Polooblačno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Polooblačno
25 °C / 5 °C
Lea
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd