Sneženie sťažuje dopravu aj na západe a v okolí Bratislavy

Bratislava Peter Minárik

Aktuálne sa husté sneženie vyskytuje na mnohých miestach nášho územia. Problémy sa nevyhli ani krajnému západu, kde taktiež intenzívne sneží.

V týchto chvíľach naďalej na našom území veľmi intenzívne sneží, pričom najvýraznejšie sneženie sa v týchto chvíľach vyskytuje na krajnom západe a v Banskobystrickom kraji.

Sneženie skomplikovalo dopravu aj v okolí Bratislavy, kde sa vyskytlo niekoľko lokálnych problémov. Problémy mala aj mestská hromadná doprava. Niekoľko vozidiel zišlo z cesty a skončilo v priekope.

foto: Jakub Mornár

Problémy sú aj na Záhorí. Na ceste zo Sološnice do Rohožníka došlo k čelnej zrážke a 34-ročná vodička utrpela ťažké zranenia.

foto: Ivanka Jadrničková, Zahori.sk

Situácia na západnom Slovensku je však relatívne priaznivá. Aktuálne teploty sa totiž pohybujú slabo nad bodom mrazu a povrch ciest je tak prevažne mokrý.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
13 °C / 0 °C
Marek
Zajtra
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Sobota
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd