Stále počítajte so zrážkami a s postupným ochladzovaním

Peter Minárik
Za studeným frontom, ktorý v pondelok prešiel cez naše územie sa počasie výrazne nezlepší. V nasledujúcich dňoch bude stále oblačno a so zrážkami.
V priebehu včerajšieho dňa postupoval cez naše územie frontálny systém, ktorý priniesol búrky predovšetkým na severné a východné Slovensko. Na západe sa vyskytol len slabší dážď. Frontálny systém však ovplyvní počasie v nasledujúcich hodinách na celom území. Za ním k nám totiž prenikne chladnejší vzduch.

V priebehu dnešného dňa sa vyskytnú zrážky ešte najmä na východnom Slovensku. Na západe by už malo prevládať oblačné počasie bez zrážok. Maximálne denné teploty by sa mali vyšplhať najviac do +25°C, na juhovýchode ešte do +30°C.

V priebehu noci na stredu sa od severozápadu opäť zamračí a najmä na severozápade treba počítať s dažďom alebo so slabými búrkami. V priebehu dňa počítame so zrážkami najmä na strednom Slovensku.

Noc na štvrtok sa opäť bude niesť v oblačnom duchu. Od západu bude postupovať ďalší frontálny systém, ktorý prinesie búrky a dážď. Po prechodne tohto frontu by sa na celom našom území malo začať citeľnejšie ochladzovať.
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
13 °C / 0 °C
Marek
Zajtra
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Sobota
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd