Štart týždňa bez zrážok. Potom sa však počasie opäť pokazí

Peter Minárik
Ani posledný augustový týždeň neprinesie letné počasie.Stále bude prevládať premenlivý charakter počasia so zrážkami.
Ani počasie v priebehu nasledujúcich dní nebude priaznivé. Po veľmi upršanej sobote, kedy na viacerých miestach Slovenska spadli desiatky milimetrov zrážok a po chladnej nedeli nás nečaká slnečný a letný záver augusta. Počasie skôr už bude pripomínať jeseň.

V pondelok bude počasie ovplyvňovať výbežok vyššieho tlaku. Ráno môže byť ešte slnečné, ale v priebehu dňa postupne oblačnosť pribudne a čaká nás prevažne polooblačný deň. Zrážky by a však mali vyskytovať len ojedinele a to predovšetkým v horských oblastiach. Maximálna teplota sa v pondelok vyšplhá na +17 až +23°C.

V utorok sa však oblačnosť opäť zväčší. Cez naše územie totiž bude postupovať teplý front, ktorý prinesie najmä do severnej polovice územia zrážky. Teploty sa v utorok oproti pondelku nezmenia. Iba na severe môže byť pri daždi chladnejšie.

V stredu sa počasie absolútne nezlepší. Cez naše územie bude postupovať ďalší, tentokrát studený front, ktorý prinesie na celé naše územie zrážky.
Počasie tak počas prvej polovice nadchádzajúceho týždňa bude skôr upršané. K čiastočnému zlepšeniu dôjde v druhej polovici týždňa.
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Zajtra
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Štvrtok
Občasný dážď
14 °C / -3 °C
Marek
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd