Sviatočný víkend bude slnečný

Peter Minárik
Pred nami je sviatočný víkend počas ktorého si zaspomíname na našich zosnulých. Tento rok počasie spomienkovú udalosť nepokazí.

Počasie v našej oblasti sa vôbec nemení a aj naďalej je pod vplyvom výraznej tlakovej výše. Jej stred leží nad východnou Európou a tlak vzduchu sa šplhá až cez 1040 hPa, čo svedčí o mohutnosti tlakovej výše. Táto tlaková výš sa v priebehu budúceho týždňa presunie nad naše územie a ovplyvňovať počasie bude aj naďalej.

Víkend bude slnečný

Nadchádzajúci víkend bude v ranných a dopoludňajších hodinách, ako tomu už toto obdobie býva zvykom, hmlistý. Po rozplynutí hmiel zavládne na celom území Slovenska jasné počasie s dennými teplotami, ktoré sa budú šplhať na +12 až +17°C. Pripraviť sa treba na chladnejšie noci. Teploty totiž budú klesať len na +4 až -4°C.

Žiadna zmena ani budúci týždeň

Absolútne žiadna zmena v počasí nás nečaká ani celý budúci týždeň. Prevládať bude stabilný charakter počasia. Pri slnečnom počasí vystúpia teploty počas dňa na +10 až +17°C.

Počasie sa začne meniť najskôr v druhej novembrovej dekáde

Stabilné počasie nás čaká ešte minimálne 10 dní. Meniť by sa malo najskôr na začiatku druhej novembrovej dekády. Zmena počasia by však mala prísť veľmi pomaly. Pribudne mrakov a môže sa spustiť aj dážď. Martin príde 11.11. a už dnes vieme, že na bielom koni určite nepríde.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Zajtra
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Streda
Prehánky
17 °C / 1 °C
Richard
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd