Tipli.sk: Ako ušetriť desiatky eur pri nakupovaní

Tipli.sk: Ako ušetriť desiatky eur pri nakupovaní
Peter Minárik

Internet ponúka možnosť nakupovať originálne produkty za výhodné ceny. Napriek tomu ale dokážeme v e-shopoch za pár minút utratiť desiatky eur. Čo ak by vám niekto aspoň časť z nich vrátil? Presne to ponúka Tipli. Tipli.sk je cashbackový portál, ktorý vracia ľudom peniaze z nákupov formou cashbacku.

Pýtate sa, prečo by vám nejaká spoločnosť vrátila peniaze za váš nákup? A čo to cashback vlastne je? Cashback doslova znamená „peniaze späť“. Ak nakúpite prostredníctvom cashbackového portálu Tipli.sk v jednom zo svojich obľúbených obchodov, ako napríklad Hej.sk, Notino či AboutYou, Tipli vám časť sumy, ktorú ste v obchode minuli, vráti späť na váš účet.

ako získať peniaze, zdroj: Tipli.sk
ako získať peniaze, zdroj: Tipli.sk

Spoľahlivosť cashbacku spočíva v zmluvách, ktoré Tipli uzavrelo s reálnymi e-shopmi. Neznamená to, že vám spoločnosť Tipli len tak vráti peniaze zo svojho účtu. Z cashbacku profitujú všetky tri strany. Vy, cashbackový portál ale aj obchod, v ktorom nakúpite. Vďaka tomu, že portál Tipli privedie nového zákazníka napríklad na stránku Hej.sk, získa Tipli istú províziu, z ktorej časť získate aj vy vo forme peňazí späť.

Využívanie cashbacku je veľmi jednoduché. Stačí, ak sa zaregistrujete na Tipli.sk, vo svojom profile uvediete číslo vášho účtu a prekliknete sa do vami vybraného e-shopu. Potom môžete nakupovať, ako zvyčajne a peniaze sa vám sami vrátia. Na Tipli nájdete viac ako 350 obchodov, v ktorých môžete nakúpiť.

v týchto obchodoch môžete získať cashback
v týchto obchodoch môžete získať cashback

Cieľom portálu Tipli je, aby ste pri svojich nákupoch na internete ušetrili čo najviac. Práve preto okrem cashbacku ponúka aj aktuálne zľavy a kupóny. Ak ich pri nákupe v e-shopoch využijete v kombinácií s cashbackom, ušetrite skutočne desiatky eur.

A ak by ste sa počas nákupov potrebovali s niekým poradiť? Tipli myslí aj nato. V kategórií Tipy k nákupom nájdete rady a tipy k témam ako móda, AliExpress.com či mamičky a deti. Prečítať si môžete zaujímavé články, ktoré vám pomôžu vybrať najlepší darček pre vašu ratolesť, najvhodnejšie plavky pre vašu postavu alebo poradia ako ušetriť pri nákupe produktov do domácnosti. Nakupovanie tak bude oveľa jednoduchšie.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky
12 °C / -3 °C
Jela
Zajtra
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Nedeľa
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd