V sibírskom meste natreli sneh na bielo, aby nebol škaredý

Myski Peter Minárik

Poriadna kritika sa vzniesla na úrady v ruskom meste Myski, v sibírskej oblasti Kemerovo. Aby zakryli prach, ktorý produkuje banská činnosť, tak sneh natreli na bielo. 

K bizarnej situácii došlo v ruskom meste na ďalekej Sibíri. Mesto chcelo pre deti vystavať zo snehu zimné atrakcie, aby sa deti mohli na snehu počas Vianoc vyšantiť.

Keďže však ruské mesto Myski leží v banskej oblasti, ktorá je plná uhoľných baní a elektrární, tak čistý sneh je tu vzácnosťou. Zamestnanci radnice sa preto rozhodli pre neštandardný postup. Sneh natreli na bielo.

Obyvatelia sa nestačili diviť. Na prvý pohľad im bolo jasné, že sneh je nejaký ,,zvláštne biely,, a tak sa ho rozhodli preskúmať. Skončili so zašpinenými a lepiacimi sa rukami. 

Starosta mesta Dmitrij Ivanov vydal prehlásenie v ktorom sa za chybu svojich zamestnancov ospravedlnil. Zodpovedné osoby vraj už potrestal a vyhlásil: ,,Nebudem posudzovať odborné kvality robotníkov, pretože tie sú jednoznačne zrejmé,,. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
13 °C / 0 °C
Marek
Zajtra
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Sobota
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd