Veľká noc bude síce studená, ale nie všade biela

Peter Minárik
Studené počasie by malo pokračovať aj nasledujúce dni. Zrážok však už bude menej.
Pravdepodobnosť toho, že tohtoročná Veľká noc bude biela a mrazivá na viacerých miestach ako tomu bolo v roku 2013 je veľmi nízka. Sneh síce niekde bude, avšak to len vo vyšších polohách. V nižších polohách, kde sa nachádza aj dnes sa bude pomaly pri kladných teplotách topiť.
 
Na Bielu sobotu snehové prehánky najmä na severe
Aj počas soboty zostane naše územie pod vplyvom chladnejšieho vzduchu, ktorý k nám bude prúdiť od severozápadu. Zrážky sa vyskytnú predovšetkým na severe a východe územia, kde budú od nadmorskej výšky približne 400 metrov snehové. Na zvyšku územia síce bude zrážok minimálne, ale oblačnosti bude dostatok.
 
V nedeľu bude zrážok menej
Veľkonočná nedeľa prinesie na naše územie prevažne oblačné počasie. Zrážok v porovnaní so sobotou bude menej a opäť sa vyskytnú najmä na severe.
Teploty počas celého víkendu sa budú pohybovať v intervale +5 až +11°C. Chladnejšie bude na severe.
Nočné teploty poklesnú na 0 až -7°C. Nad nulou by malo byť najmä na západe a juhu krajiny.
 
Na Veľkonočný pondelok aj so zrážkami
V pondelok vyrazia chlapci a muži do oblačného počasia. Zrážky sa budú vyskytovať opäť prevažne v severnej polovici územia.
 
Ak sa rozhodnete Veľkonočné sviatky tráviť niekde na horách, tak chladné počasie s teplotami väčšinou pod nulou bude priať skvelej lyžovačke.
Príjemné Veľkonočné sviatky prajeme
Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
23 °C / 2 °C
Miroslav
Zajtra
Jasno
25 °C / 6 °C
Vieroslava
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Benjamín
Pondelok
Skoro jasno, prehánky
23 °C / 10 °C
Hugo
Utorok
Občasný dážď
15 °C / 4 °C
Zita
Streda
Prehánky
17 °C / 1 °C
Richard
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd