Zrážky sa presúvajú na západ. V noci zaprší aj tu

Zrážky sa presúvajú na západ. V noci zaprší aj tu
Ľubomír Franko

Od včerajšieho večera prakticky na celom východnom Slovensku a miestami aj na severe stredného Slovenska prší. Rozsiahle zrážkové pásmo sa pomaly presúva na západ, kde zaprší najmä v noci.

Rozsiahle zrážkové pásmo sa momentálne rozprestiera nad väčšinou stredného a východného Slovenska. Pomaly sa však rozširuje na západ, kde taktiež začína pršať. Najmä vo východných okresoch západného Slovenska už prší, v západnejších okresoch ešte stále pozorujeme slnečné počasie.

Počas noci by sa malo rozpršať na celom západnom Slovensku. Zrážky tu ale s istotou nebudú tak výdatné ako na severe či východe, kde za posledných 24 hodín napršalo 30 až 50 mm. Do zajtrajšieho obeda sa na západe očakáva maximálne od 5 do 10 mm.


zelená - dážď, fialová - búrky

Trvalejšie zrážky by mali ustávať dopoludnia. Počas popoludnia očakávame pri polooblačnej oblohe prehánky, ojedinele sa budú tvoriť aj búrky.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Zajtra
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Štvrtok
Občasný dážď
14 °C / -3 °C
Marek
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd