Blíži sa ďalšia vlna výdatného sneženia. Kde bude snežiť ?

Peter Minárik

Sneženie ešte neutíchne. Po dnešnej vlne výrazného sneženia zasiahne zajtra na poludnie sever ďalšie výdatné sneženie, ktoré spôsobí rozsiahle problémy. 

Počas zajtrajšieho dňa dorazí na naše územie ďalšia vlna výdatného sneženia, ktorá poriadne skomplikuje život predovšetkým na severe nášho územia. 

Sneženie by malo začať nad naše územie postupovať okolo obeda od severozápadu. Prinesie ho teplý front. Snehové zrážky sa očakávajú na viacerých miestach s výnimkou najnižších polôh, no obzvlášť na severe sa musia pripraviť na ďalší bohatý prídel snehu.

Najhoršia situácia by mala byť v okresoch Čadca, Dolný Kubín, Námestovo a Tvrdošín. Za 24 hodín by malo napadnúť 15 až 30 cm nového snehu, no v náveterných oblastiach až do 40 cm snehu.

Na hornom Považí, na Liptove a v Tatrách by malo napadnúť 10 až 20 cm snehu. Vo zvyšných oblastiach severného Slovenska nad 350 m n.m. do 15 cm.

Situáciu vo Vašom okrese si pozrite TU.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
11 °C / -5 °C
Jozef
Zajtra
Skoro jasno
14 °C / -6 °C
Víťazoslav
Štvrtok
Občasný dážď
16 °C / -2 °C
Blahoslav
Piatok
Zamračené
14 °C / 2 °C
Beňadik
Sobota
Občasný dážď
14 °C / 2 °C
Adrián
Nedeľa
Dážď
11 °C / 2 °C
Gabriel
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd