Pred nami sú chladné dni. Cez víkend opäť +20 °C

Peter Minárik

Nachádzame sa už v studenom vzduchu, ktorý sa nasledujúce hodiny postará o to, že nás čaká teplotne podpriemerné počasie.

Dnešný a niekde aj zajtrajší deň budú veľmi chladné. Teploty by sa mali udržiavať pod hranicou dlhodobého normálu, no nie nadlho. Už zajtra sa očakáva postupné otepľovanie.

Dnešné teploty vystúpia na našom území na +7 až +13 °C, no na severe počítajte s výrazne nižšími teplotami. Tie sa vyšplhajú len od +3 do +6 °C. Ak sa na tieto teploty pozrieme v porovnaní s dlhodobým normálom, tak pôjde o teploty podpriemerné.

Zajtrajšie teploty budú na strednom a východnom Slovensku naďalej podpriemerné. Vyšplhajú sa na +6 až +13 °C, ale na západnom Slovensku sa začne meniť prúdenie na teplejšie, ktoré prinesie teploty až do +15 °C. Teploty sa tak dostanú nad hranicu dlhodobého normálu.

Ešte teplejšie bude v piatok a cez víkend budú teploty stúpať aj k +20 °C.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd