Snežiť bude aj dnes. Napadne ešte niekoľko centimetrov

Snežiť bude aj dnes. Napadne ešte niekoľko centimetrov
Peter Minárik

Po snežení, ktoré zasiahlo takmer celé naše územie sa snehové zrážky očakávajú ešte počas dnešného dňa. Od zajtra však už zrážky ustanú.

Uplynulé hodiny priniesli na naše územie snehovú nádielku, ktorá potešila viacerých obyvateľov nášho územia.

Včera sa snehu nedočkal ešte sever Slovenska, no to sa v priebehu uplynulej noci zmenilo a snehová nádielka dorazila aj tu a snežiť by tu malo ešte počas dnešného dňa.

Numerické modely totiž očakávajú, že sa práve v oblasti severného Slovenska budú aj naďalej vyskytovať snehové prehánky, ktoré môžu priniesť do 3 cm čerstvého snehu.

Teploty by sa v oblasti severného Slovenska mali pohybovať slabo nad nulou, a tak je vysoký predpoklad toho, že sa snehová pokrývka bude držať. 

Na zvyšku nášho územia sa počas dnešného dňa očakáva polooblačné až oblačné počasie a snehové prehánky sa objavia skutočne výnimočne.

Ak ste zvedaví, kedy nás čaká ďalšia snehová nádielka, tak budete asi sklamaní. Skôr ako po 10. decembri by sneženie na naše územie nemalo prísť.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd