Záver pracovného týždňa prinesie pekné počasie. Zmena príde v nedeľu

Dominik Cenkner

Pred nami je záver pracovného týždňa, ktorý sa ponesie v pokojnom počasí s celkom príjemnými teplotami. Výraznejšia zmena k nám dorazí až v priebehu nedele.

Počasie u nás bude v priebehu dnešného dňa ovplyvňovať nevýrazné pole relatívne vyššieho tlaku vzduchu. Tešiť sa preto môžeme na deň bez zrážok či nízkych teplôt.

Dnes teda bude prevládať prevažne polojasné počasie. Dopoludnia treba miestami počítať s hmlou alebo s nízkou oblačnosťou.

Po rozplynutí hmiel a oblačnosti sa maximálne denné teploty budú pohybovať v rozmedzí od +16 °C do +21 °C. Fúkať bude len slabý vietor.

Situácia sa začne meniť v sobotu večer, kedy sa bude nad Nemeckom, Poľskom a Českom vlniť studený front. Ten sa bude pomaly presúvať ďalej smerom na východ. Prvé zrážky preto možno očakávať v západnej polovici územia už v sobotu.

Ešte viac a aj v ďalších oblastiach na Slovensku sa rozprší v nedeľu. O všetkom vás budeme počas víkendu informovať.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd