AKTUALITA: Kamión zrejme dostal šmyk na mokrej vozovke. Cesta je neprejazdná

Veronika Salayová

Kamión na strednom Slovensku dostal zrejme šmyk na mokrej a klzkej vozovke v dôsledku intenzívneho dažďa a nezvládol zákrutu. Cesta je aktuálne v oboch smeroch neprejazdná.

Na Kremnických Baniach nad Kremnicou sa prevrátil kamión, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou dostal šmyk na mokrej a klzkej vozovke, prípadne došlo k akvaplaningu. 

Cesta je v oboch smeroch, teda aj na Kremnicu, aj na Krahule, dočasne neprejazdná. Na cestu už dorazili všetky záchranné zložky a na odstránení nehody sa intenzívne pracuje.

nehoda na Kremnických Baniach
nehoda na Kremnických Baniach, foto: Rusnák Rastislav

Mnohí vodiči z tejto oblasti hlásia, že vozovka je veľmi šmykľavá, preto sa neodporúča jazdiť vysokou rýchlosťou. 

 

V oblasti naďalej husto prší

Kremnické Bane sú navyše povestné svojimi mnohými zákrutami a ak sa k nim pridá mokrá a šmykľavá vozovka, prípadne vyššia rýchlosť vozidla, nešťastná nehoda je na svete.

V Kremnických Baniach prší od nedele poobedia a doteraz napršalo takmer 30 mm zrážok a pršať tak skoro ešte neprestane. Na cestách preto jazdite opatrne. 

 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
25 °C / 8 °C
Lea
Zajtra
Jasno
26 °C / 8 °C
Anastázia
Streda
Jasno
25 °C / 8 °C
Sviatok práce
Štvrtok
Polooblačno
23 °C / 7 °C
Žigmund
Piatok
Prehánky, búrky
20 °C / 7 °C
Galina
Sobota
Prehánky
20 °C / 5 °C
Florián
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd