AKTUÁLNE: Počasie poriadne vystrája. Donovaly sú úplne uzavreté

AKTUÁLNE: Počasie poriadne vystrája. Donovaly sú úplne uzavreté
Veronika Sádovská

Počasie poriadne komplikuje dopravu. Kým v nižších polohách a na juhu  prší, husté sneženie robí problémy na severe a vo vyšších polohách.

Husté sneženie už od popoludnia komplikovalo dopravu na horskom priechode Donovaly, ktorý uzavreli pre vozidlá nad 10 metrov. Aktuálne je už uzavretý úplne a to pre všetky vozidlá.

Ďalšie horské priechody, kde je obmedzená doprava sú Príslop, ktorý je uzavretý pre autá nad 12 metrov, ale šmýkajú sa tam aj osobné autá a Šturec, ktorým neprejdú vozidlá nad 10 metrov.

Za Kremnicou v smere do Kremnických Baní sa šmýka viacero kamiónov, úsek hlásia vodiči ako neprejazdný, obchádzka vedie cez Handlovú.

Neupravené cesty sú na D1 medzi Liptovským Mikulášom a Važcom, navyše tu husto sneží a takisto v stúpaní na Makov z Bytče, navyše sa tu šmýka viacero kamiónov.

Pozor si dávajte aj na cestách, kde prší. Môže sa tam zdržiavať na vozovke veľa vody ako napríklad v Prievidzi na Nábreží pod mostami.

Celú aktuálnu situáciu pre vás sledujeme v našom online textovom prenose. Informácie a fotografie nám môžete posielať aj na náš WhatsApp, facebookovej skupiny či priamo na náš web.

 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd