AKTUÁLNE: Pod Strečnom sa tvoria dlhé kolóny. Počasie sa zrejme podpísalo pod nehodu

Veronika Salayová

Pod Strečnom stoja autá v dlhých kolónach už niekoľko desiatok minút. Podľa svedkov skončilo auto mimo vozovku. Dopravu už riadi polícia, no aj tak treba počítať s výrazným zdržaním. 

Na frekventovanej ceste popod hrad Strečno došlo dnes predpoludním k dopravnej nehode so zranením, informuje Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline pre Žiliňák.sk

Podľa dostupných informácií auto zišlo z vozovky a s veľkou pravdepodobnosťou je vinníkom nepriaznivé počasie. Podľa viacerých vodičov bola vozovka veľmi šmykľavá a tvorila sa námraza.

Na miesto nehody vyrazili všetky záchranné zložky. Zo žilinskej hasičskej stanice vyrazilo k dopravnej nehode šesť príslušníkov zboru spolu s dvoma kusmi hasičskej techniky, informuje žilinský portál.

Autá sa takmer v kolóne nehýbu

Dopravu aktuálne riadia policajti, no aj napriek tomu sú kolóny veľmi dlhé a podľa svedkov siahajú až k zjazdu z diaľnice.

Zdroj: Google Maps
Zdroj: Google Maps

Podľa ďalších motoristov sa autá v kolóne takmer nehýbu a aktuálna dopravná situácia je pod Strečnom kritická.

Pod Strečnom zase inferno, od Vrútok na Žilinu to úplne stojí, niečo sa stalo pod Starhradom. Nikto tam neriadi dopravu, stojíme už 20 minút,“ uviedla jedna z vodičiek v dopravnej skupine na Facebooku.

Situácia na slovenských cestách, najmä na severnom a strednom Slovensku je od skorých ranných hodín komplikovaná. Viaceré cesty sú ťažko prejazdné v dôsledku sneženia, snehových závejov a silného vetra. 

Situáciu ohľadom nepriaznivého počasia pozorne sleduje a prinášame aktuálne informácie v našom ONLINE prenose

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd