Blesk zasiahol trénera počas futbalového tréningu. Zásah blesku neprežil, ďalší sú vážne zranení

Veronika Salayová

Počas včerajšej búrky zasiahol blesk futbalového trénera, ktorý na mieste zraneniam podľahol. Ďalších 6 osôb je zranených, pričom dvaja sú vo veľmi vážnom stave. 

Včera podvečer úradovala búrka počas futbalového tréningu, kde došlo k veľkému nešťastiu. Blesk udrel do 33-ročného muža, ktorý bol trénerom miestneho klubu.

Tréner utrpel zástavu srdca a privolaným lekárom sa ho napriek dlhej snahe už nepodarilo oživiť.

Zranenia utrpelo aj ďalších šesť osôb, z ktorých dve sú vo vážnom stave. Tie sú vo veku 44 a 25 rokov. S bolesťami hrudníka a problémami s dýchaním ich previezli do neďalekých nemocníc. 

 

Ďalší mali väčšie šťastie

Toto smrteľné nešťastie sa stalo v meste Courrires na severe Francúzska. Po zásahu bleskom boli na mieste ošetrení aj štyria ďalší muži. Tí utrpeli len ľahšie zranenia, vrátane popálenín a bolestí hlavy.

Hospitalizovali ich v nemocniciach v Lens a Bois-Bernard. Na ihrisku bolo okrem trénera a zranených v čase zásahu bleskom aj ďalších 29 ľudí. Podľa tamojších úradov utrpeli šok, no vyviazli bez zranení.

Na mieste zasahovalo päť sanitiek, zhruba 25 záchranárov, ako aj lekárske tímy vrátane psychológov.

 

 

 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd