Dnes dorazia búrky. Pozrite si kde a kedy sa vyskytnú

Dnes dorazia búrky. Pozrite si kde a kedy sa vyskytnú
Ľubomír Franko

Už dnes okolo poludnia sa začne na našom území blýskať. Búrky môžu byť ojedinele aj intenzívne, pozrite si kde a kedy sa vyskytnú.

Viaceré miesta Slovenska dnes zasiahnu búrky a prehánky. Vznikať by mali najmä na východe a na juhu stredného Slovenska. Priniesť môžu najmä prívalové zrážky, n ovyskytnúť sa môže aj krupobitie.

Prvé búrky by mali vznikať už okolo poludnia. Očakáva sa, že vzniknú najskôr na severe východného Slovenska, postupne sa vytvoria aj na juhu stredného Slovenska.

Postupne by sa aź do večera mali vyskytovať najmä na západe Banskobystrického kraja a v oblasti Košického kraja. Menšia šanca na ich vznik aj v severnej polovici stredného Slovenska (najmä vo východnej časti v oblasti Tatier) a v Podunajskej nížine. Na severozápade sa dnes búrky neočakávajú.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd