Husté sneženie komplikuje dopravu. Cesty sú neprejazdné

Husté sneženie komplikuje dopravu. Cesty sú neprejazdné
Ľubomír Franko

Husté sneženie v utorok večer komplikuje situáciu na mnohých miestach. Na východe sú viaceré cesty neprejazdné. Sneženie už ustáva.

Na viacerých miestach Slovenska spôsobilo husté sneženie komplikácie v doprave. Najskôr sa zhoršili podmienky na cestách v oblasti Banskobystrického kraja, postupne sa sneženie presunulo cez stredné Slovensko nad východ.

Dopravná situácia na cestách, zdroj: Rádio Expres
Dopravná situácia na cestách, zdroj: Rádio Expres

Vo večerných hodinách prešla vlna hustého sneženia cez východ Slovenska a najmä v Prešovskom kraji spôsobila komplikácie.

Podľa Polície SR sú viaceré cesty kvôli sneženiu neprejazdné. ,,Z dôvodu hustého sneženia a vzhľadom na poveternostné podmienky je uzavretá cesta I/21 Chmeľov - Chmeľovský kopec, okres Prešov, cesta 3/3456 za obcou Kapušany v smere na Podhorany, okres Prešov ako aj cesta 1/18 v časti Petič, okres Prešov," uviedla s tým, že vyzýva vodičov, aby dbali na svoju bezpečnosť a boli voči sebe ohľaduplní.

Sneženie už postupne ustáva a situácia na cestách sa bude zlepšovať. Sneží už len v najvýchodnejších okresoch Slovenska, no aj tam by postupne malo ustať.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd