Na cestách sa šmýkajú kamióny. Sneženie komplikuje dopravu

Na cestách sa šmýkajú kamióny. Sneženie komplikuje dopravu
Zuzana Macháčová

Dnes už dopoludnia na našom území začalo snežiť. Na cestách to začína byť komplikované. Niektoré cesty sú neprejazdné. 

Počasie na našom území sa dnes začalo výrazne zhoršovať za čo môže tlaková níž. Tá prináša na naše územie výdatné zrážky v podobe dažďa a sneženia. Situáciu zhoršuje vietor. 

Snežiť začalo už v ranných hodinách najmä na severe Slovenska v Liesku a v Poprade. Hneď od rána sa na cestách začali komplikácie, ktoré stále pretrvávajú. Neupravené cesty sú medzi Banskou Štiavnicou a Bohunicami. Aj Semeteš je ťažko pre jazdný v smere na Turzovku stoja autá.

Zdroj: Veronika Litviková
Zdroj: Veronika Litviková

Obmedzenia na cestách

Motoristi hlásia obmedzenia v stúpaní na Fačkov z Rajca, kde sa šmýka kamión. Pripomíname, že tento úsek je pre vozidlá nad 10 metov uzavretý počas celej zimnej sezóny. 

V stúpaní na Makov z Bytče je úsek tiež neprejazdný, obchádzka vedie cez Veľké Rovné, kde sú neupravené cesty, dávajte si pozor. 

Dva kamióny sa šmýkajú aj v smere na Donovaly z Banskej Bystrice, navyše tam husto sneží. Husto sneží aj na Čertovici. Tento úsek je ťažko prejazdný, v oboch smeroch sa šmýka viacero kamiónov. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd