Nad Slovensko prichádza dážď. Teploty však neklesnú

Nad Slovensko prichádza dážď. Teploty však neklesnú
Peter Minárik

Počasie sa v nadchádzajúcich hodinách na našom území zmení, ale len dočasne. Už v priebehu dňa zavládne na našom území opäť príjemné počasie bez zrážok.

Na Slovensku sme vo štvrtok zaznamenali letný deň. Teploty sa šplhali až k hodnote okolo +26 °C a teplo bude aj počas piatka.

Predtým nás však čaká prechod dvoch frontov a všetko sa to odohrá v priebehu niekoľkých nasledujúcich hodín.

Prvý front postupuje od severu práve teraz cez naše územie. Ide o studený front, ktorý prináša zrážky. Počas noci rátajte s dažďom najmä na severe a východe.

Počas dopoludnia zrážky na našom území ustanú a pomerne rýchlo cez naše územie postúpi teplý front, ktorý sa prejaví predovšetkým zväčšenou oblačnosťou.

Už v piatok počas dňa sa však do našej oblasti obnoví vplyv výbežku vyššieho tlaku vzduchu. V nadchádzajúcich hodinách tak počítajte so zrážkami, ktoré však ráno a dopoludnia ustanú a opäť nás čaká teplý deň.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd