Počasie sa umúdrilo. Čaká nás zamračený, ale pokojný pondelok

Počasie sa umúdrilo. Čaká nás zamračený, ale pokojný pondelok
Veronika Sádovská

Počasie sa po turbulentnom víkende znova upokojilo. Dnes sa ešte objavia zrážky, ale povodne či zosuvy pôdy už nehrozia.

Zvlnený studený front  v rozsiahlej oblasti nízkeho tlaku vzduchu už postupuje z našej oblasti ďalej na východ. Zároveň sa nad strednou Európou začala zvýrazňovať tlaková výš, ktorá ovplyvní počasie u nás.

Dnes ešte očakávame zrážky na východe Slovenska, ale nie už v takej intenzite, aby spôsobili výrazné problémy, ako tomu bolo včera.

Ráno sa ešte lokálne vyskytujú hmly, zväčšená oblačnosť sa ešte vyskytuje hlavne na východnej polovici územia.

 

 

Teplý február pokračuje

Teplý charakter počasia bude pokračovať. Pondelkové najvyššie denné teploty sa budú pohybovať od +10 °C na strednom Slovensku až po +13 °C na západe a východe.

Aj minimálne teploty budú na túto dobu vysoké a to od +5 °C do +8 °C. A podobné teploty môžete očakávať aj nasledujúce dni. Aj druhá polovica posledného zimného mesiaca bude nadpriemerne teplá.

Vietor bude dnes fúkať západný až severozápadný s rýchlosťou 10 až 25 kilometrov za hodinu.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd