Predpoveď počasia na Silvestra. Ohňostroje nebude veľmi dobre vidieť

Predpoveď počasia na Silvestra. Ohňostroje nebude veľmi dobre vidieť
Peter Minárik

Počasie sa na Silvestra začne kaziť a očakávajte aj veľa oblačnosti, ktorá spôsobí, že tohtoročné ohňostroje nebude dobre vidieť. Na Nový rok sa počasie ešte viac zhorší.

Slovensko čaká zmena počasia, ktorá príde na prelome rokov. Aktuálne si stále užívame prevažne stabilné počasie za čo môže tlaková výš, ktorá kontroluje počasie u nás, ale už čoskoro sa počasie zmení.

Naďalej však bude na tohtoročné obdobie veľmi teplo. Pokiaľ plánujete lyžovačku, tak sa zároveň pripravte na veterné počasie.

Oblačnosti bude veľa

Do našej oblasti sa aj naďalej bude dostávať teplý vzduch. Vďaka tomu nás čaká na Silvestra teplý deň s teplotami od +3 až do +9 °C.

Na oblohe však bude veľa oblačnosti a to vplyvom prechodu teplého frontu, ktorý prinesie aj slabší dážď. Na zrážky sa pripravte predovšetkým na strednom Slovensku.

Oblačnosti však na celom území bude veľa. Na Silvestra počítajte s oblačným až zamračeným počasím.

Základňa oblakov bude pomerne nízko a zároveň treba počítať aj s možnými hmlami. Dohľadnosť na Silvestra večer tak nebude vysoká a ohňostroje bude pre oblačnosť a hmlu slabo vidieť.

Na Nový rok zrážky

Prvý deň v novom roku odštartuje ďalším zhoršením počasia. Cez naše územie totiž bude postupovať studený front, ktorý prinesie ďalšie zrážky.

Novoročné počasie prinesie na Slovenska veľkú oblačnosť s dažďom na mnohých miestach. Noc na Nový rok bude bez mrazov a aj na Nový rok pôjdu teploty až do +10 °C.

Návrat zimného počasia nás tak čaká až po Troch kráľoch. Vyhliadku počasia deň po dni nájdete TU >>>

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky, búrky
25 °C / 7 °C
Zina
Zajtra
Prehánky, búrky
26 °C / 7 °C
Júlia
Štvrtok
Polooblačno
26 °C / 8 °C
Želmíra
Piatok
Prehánky, búrky
25 °C / 7 °C
Ela
Sobota
Prehánky, búrky
25 °C / 7 °C
Urban
Nedeľa
Prehánky, búrky
25 °C / 9 °C
Dušan
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd