Snehové správy

Dominik Cenkner

Po výdatnom snežení prevládajú na slovenských zjazdovkách dobré až veľmi dobré lyžiarske podmienky. Informuje o tom TASR.

V nedeľu je počet otvorených stredísk nižší, vzhľadom na vianočnú uzáveru, zároveň platia v mnohých areáloch skrátené otváracie hodiny. Naplno sa začne sezóna rozbiehať od pondelka (25.12.) alebo od utorka (26.12.). Otvorenie sezóny ohlásili ďalšie strediská – napr. Tále, Brezovica, Lopušná dolina, Čertovica, či Liptovská Teplička. Taktiež začnú areály, ktoré boli doteraz vo víkendovom režime, prechádzať do každodennej prevádzky. Hrúbka snehu je v týchto dňoch dostatočná, zdvihla sa po utlačení o 10-15, v niektorých lokalitách o 20-25 cm. Vzhľadom na príchod oteplenia sa dá očakávať v najbližších dňoch odmäk a jej zníženie. Pre kalamitu je v nedeľu zatvorené na Pezinskej Babe.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd