VIDEO: Dramatické chvíle v lyžiarskom stredisku. Muž nebezpečne visel z lanovky

VIDEO: Dramatické chvíle v lyžiarskom stredisku. Muž nebezpečne visel z lanovky
Veronika Salayová

V tureckom lyžiarskom stredisku došlo k veľmi dramatickým chvíľam po tom, čo muž nebezpečne visel zo sedačkovej lanovky a hrozilo, že z nej spadne. Napínavá záchranná akcia, našťastie, dopadla dobre. 

 

Veľmi dramatické scény sa minulý týždeň odohrali v lyžiarskom stredisku pri Burse na západe Turecka. Minulý piatok došlo k dych berúcemu výjavu na tamojšom stredisku. 

Jeden z turistov neudržal rovnováhu a spadol zo sedačkovej lanovky v lyžiarskom stredisku. Akoby zázrakom sa mu podarilo chytiť sa konštrukcie sedačkovej lanovky, kde nebezpečne visel medzi nebom a zemou. 

Napínavá dráma na lyžiarskom stredisku

Muž sa takto úporne držal niekoľko dlhých minút, rovnako ako ho držal aj ďalší turista, ktorý sedel v tejto sedačkovej lanovke, z ktorej nešťastne vypadol. 

 

Personál lanovky rýchlo zareagoval a podarilo sa im lanovku aj s visiacim mužom dopraviť na miesto, kde ho vedeli bezpečne zachytiť do siete a zachrániť pred pádom. 

Tento incident sa nakoniec odohral bez nešťastného pádu či smrteľnej nehody. Všetko dobre dopadlo a muž skončil bez akýchkoľvek zranení, len zrejme poriadne vystrašený. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd