Začalo SNEŽIŤ. Sneženie sa bude rozširovať. V týchto okresoch dnes napadne najviac snehu

Začalo SNEŽIŤ. Sneženie sa bude rozširovať. V týchto okresoch dnes napadne najviac snehu
Peter Minárik

Prvé zrážky už prekročili brány Slovenska a v týchto chvíľach začalo v oblasti južného Slovenska snežiť. V priebehu skorých ranných hodín budú zrážky naberať na sile.

Mikuláš je tu a na juhu nám začali padať prvé snehové vločky. Prvé sneženie sa vyskytuje v okresoch Dunajská Streda a Komárno, no v priebehu nadchádzajúcich hodín sa budú zrážky rozširovať.

Do rána sa rozsneží na celom západnom Slovensku, no to nebude konečná. V priebehu ranných hodín sa zrážky dostanú aj nad stredné Slovensko, pričom ťažisko sneženia bude ležať nad západným Slovenskom.

Podľa najčerstvejších informácii bude k 8:00 ráno ležať najviac snehu v okresoch Komárno a Dunajská Streda, kde by malo napadnúť 5 až 7 cm.

Smerom k severu bude snehu menej. V našom hlavnom meste sa očakávajú priemerne 4 cm a na zvyšku západného Slovenska od 1 do 3 cm.

Počas dňa bude sneženie na našom území pokračovať, no problémom je to, že teploty začnú stúpať.

Snehová pokrývka sa tak začne na západnom Slovensku rozpúšťať a najmä v Nitrianskom kraji sa očakávajú aj zrážky kvapalné. Na cestách a chodníkoch nás tak čaká pomerne ,,nechutná,, čľapkanica.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd