Zasnežené cesty na severe

Peter Minárik

Slovenská správa ciest informuje:

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem úsekov diaľnice D1 Liptovský Hrádok - Važec, diaľnice D3 Svrčinovec - Skalité a rýchlostnej cesty R3 v úsekoch Sedliacka Dubová - Široká a Trstená - Tvrdošín kde je povrch vozoviek pokrytý vrstvou čerstvého až kašovitého snehu hr. 1 cm.

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je vlhký až mokrý. V hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sa na vozovkách nachádza vrstva čerstvého, kašovitého až utlačeného snehu do 3 cm, na Orave miestami 4-5 cm.

Všetky horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Na HP Čertovica, Besník, Vrchslatina, Zbojská, Veľké Pole, Grajnár, Súľová, Homôlka, Šútovce, Fačkov, Makov, Príslop, Huty, Vernár a Podspády sa na vozovke nachádza vrstva čerstvého, kašovitého až utlačeného snehu v hrúbke 1-3 cm.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd