Rána budú chladné aj mrazivé, no denné teploty budú rásť

Rána budú chladné aj mrazivé, no denné teploty budú rásť
Peter Minárik

Počas tohto týždňa nás čaká prevažne stabilné počasie s chladnými ránami. V priebehu dňa sa však budú teploty šplhať na príjemné hodnoty.

Počas celého tohto týždňa sa bude nad Škandináviou rozkladať mohutná tlaková výš. Tá sa postará na našom území prevažne o stabilné počasie. 

Po okraji tejto tlakovej výše bude do našej oblasti prúdiť od severovýchodu suchý vzduch. Ten sa bude prejavovať aj naďalej na výrazných amplitúdach teplôt. Zatiaľ čo počas noci budú teploty klesať poriadne nízko a najmä na začiatku týždňa aj pod nulu, tak v priebehu dňa začnú teploty rásť postupne až nad +15 °C.

Zrážky nás počas tohto týždňa čakajú len ojedinele. Vyskytovať by sa mali najčastejšie v polovici týždňa v podobe prehánok. S príchodom víkendu sa začne otepľovať a teploty by mali stúpať až nad hranicu +20 °C.

---pr---

Teplý víkend môžete využiť napríklad na horách. Vydať sa môžete do Tatier, kde sa môžete ubytovať v príjemnom hoteli v Starej Lesnej.

Hotel Lesná v Starej Lesnej, v podhorí Vysokých Tatier, je výnimočný hneď niekoľkokrát. Okrem zaujímavej polohy v tichej obci mimo rušného centra Tatier, ale pritom iba pár kilometrov od hlavných tatranských stredísk, sa môže pochváliť hneď niekoľkými prvenstvami v rámci slovenského hotelierstva. Viac o hoteli nájdete TU.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd