„Úkaz“ na oblohe rozdelil ľudí. Jedni vidia tvár ženy, iní časť dinosaura a ďalší psa. Čo vidíte vy?

„Úkaz“ na oblohe rozdelil ľudí. Jedni vidia tvár ženy, iní časť dinosaura a ďalší psa. Čo vidíte vy?
Dominik Cenkner

Leto niektorí zvyknú tráviť aj tým, že si ľahnú na lúku a pozorujú oblaky. Následne hádajú, alebo lepšie povedané fantazírujú, čo jednotlivé mraky zobrazujú.

Vy si nemusíte ľahnúť do trávy, stačí si vyložiť nohy na stôl a zapozerať sa do nasledujúceho záberu, ktorý zachytil pán Marcel ešte 12. júla tohto roka. Ranná obloha nad Lučencom už na prvý pohľad naznačovala svoju jedinečnosť. 

Po tom, čo záber zverejnil na sociálnej sieti, sa v komentároch strhla diskusia o tom, čo sa to na oblohe vlastne „zjavilo“. Jedni v oblakoch vidia tvár ženy, ale aj psa, niektorí poukázali na časť dinosaura, či detail oka. 

Ak sa zapozeráte, vyššie spomenuté veci či osoby tam skutočne vidieť. Stačí zapnúť trošku fantázie. 

zdroj: Marcel Dvorský
zdroj: Marcel Dvorský

Blesk nad Nitrou vytvoril siluetu človeka

O niečo menej fantázie bolo potrebné na to, aby ste v blesku, ktorý udrel ešte v priebehu júna nad Nitrou, videli odraz človeka. Niektorí zašli ešte ďalej a uviedli, že ide o „zjavenie“ samotného Freddieho Mercuryho. 

K videu, ktoré si na našom webe pozrelo takmer 200 tisíc čitateľov, sa môžete vrátiť na tomto odkaze. Jedinečný záber zachytil pán Marek Ondrejička.

So svojimi úlovkami sa môžete pochváliť

Na záver len pripomíname, že ak sa vám podarí zachytiť, či už vo forme fotografie alebo videa, niečo zaujímavé s počasím či astronómiou, určite nám to pošlite.

Môžete tak urobiť napr. prostredníctvom tohto odkazu. K dispozícii sme aj prostredníctvom aplikácie WhatsApp. Stačí kliknúť TU.

Na vaše zábery sa vždy tešíme a neraz aj vďaka nim vznikajú podnetné články.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Prehánky, búrky
25 °C / 6 °C
Bernard
Zajtra
Prehánky, búrky
25 °C / 7 °C
Zina
Streda
Prehánky, búrky
26 °C / 7 °C
Júlia
Štvrtok
Polooblačno
26 °C / 8 °C
Želmíra
Piatok
Prehánky, búrky
25 °C / 7 °C
Ela
Sobota
Prehánky, búrky
25 °C / 7 °C
Urban
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd