VIDEO: Futbalový zápas prerušilo výdatné sneženie. Fanúšikovia urobili nádherné gesto

Dominik Cenkner

Aj keď si na Slovensku, ale aj v ďalších európskych krajinách, užívame po desiatich dňoch zimy návrat teplého počasia, na krátko sa ešte vráťme pár dní naspäť. Výdatné sneženie totiž netrápilo len motoristov na cestách, ale prerušilo napr. aj futbalový zápas. Gesto, ktoré prítomní fanúšikovia na štadióne urobili, vás chytí za srdce.

Máme za sebou epizódu veľmi chladného počasia. To v širšej časti Európy trvalo spolu aj viac ako desať dní.

Zima sa v polovici apríla prihlásila o slovo so všetkým, čo k tomu patrí. Teploty klesali poriadne nízko, v noci až mrzlo a ku koncu obdobia sa objavilo aj výdatnejšie sneženie. 

To napr. robilo problémy na cestách. Pripomeňme, že v Česku bojovali v Karlovarskom kraji so snehovou kalamitou. Snežilo aj na Slovensku, a to aj mimo hôr.

 

Snehové zrážky však zasiahli aj do športového diania. Jeden zo zápasov švajčiarskej ligy museli nakrátko prerušiť.

Nádherné gesto, o ktoré sa postarali fanúšikovia

O tom, čo sa stalo počas nedeľňajšieho (21. 4.) zápasu švajčiarskej ligy medzi FC Zürich a FC St. Gallen píše celý svet. Pri spojení futbalu a Ultras totiž mnohým prídu na um násilnosti, výtržnosti a neporiadok.

Skalní fanúšikovia FC Zürich však všetkým ukázali, že to nemusí byť pravda. Ako sme už spomenuli, zápas prerušilo výdatné sneženie. Za pár minút sa ihrisko ocitlo pod snehom.

Stretnutie muselo byť prerušené. Zakrátko na to na trávnik vybehlo zopár členov Ultras, chytili sa lopát a dostupných zariadení a zakrátko sneh z celej hracej plochy odpratali.

 

Stačilo pár minút a zápas 33. kola Superligy sa mohol dohrať. Zábery teraz kolujú sociálnymi sieťami a toto nádherné gesto chytí za srdce každého diváka.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
24 °C / 7 °C
Žofia
Zajtra
Skoro jasno, búrky
24 °C / 4 °C
Svetozár
Piatok
Dážď
16 °C / 5 °C
Gizela
Sobota
Občasný dážď
23 °C / 5 °C
Viola
Nedeľa
Občasný dážď
23 °C / 5 °C
Gertrúda
Pondelok
Prehánky, búrky
22 °C / 6 °C
Bernard
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd