Od západu začína pršať. Je to však len slabý odvar toho, čo príde ráno

Od západu začína pršať. Je to však len slabý odvar toho, čo príde ráno
Peter Minárik

Nad naše územie sa práve v týchto chvíľach dostávajú z Rakúska zrážky. Prší už v okolí hlavného Mesta a na juhozápade a zrážky sa postupne rozšíria. Oveľa viac ich však bude v priebehu ranných hodín.

Slovensko v nadchádzajúcich hodinách čaká zmena počasia smerom k horšiemu. Do našej oblasti totiž mieria ďalšie zrážkové vlny, ktoré prinesú zrážky.

Večer čakajte slabší dážď

Slnko začína pomaly zapadať a od západu sa nad naše územie nasúva vlna zrážok. Tá sa začne presúvať cez západné Slovensko smerom k východu.

Zrážky by však mali pri postupe smerom k východu slabnúť a postupne prejdú zrážky do formy prehánok. V najbližších hodinách nepočítajte s výdatnými zrážkami. Spadnúť by malo maximálne zopár milimetrov.

Výraznejší dážď príde ráno

Oveľa výdatnejšia vlna zrážok sa však nad naše územie ešte len chystá. Práve teraz sa začína formovať v širšej oblasti severného Jadranu a počas skorých ranných hodín sa od juhozápadu dostanú zrážky aj nad naše územie.

Prvé zrážky sa nad naše územie dostanú okolo 03:00 a ráno už bude pršať na celom našom území, pričom na juhu aj výdatnejšie. Viac o blížiacich sa zrážkach sa dočítate TU >>>

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
34 °C / 12 °C
Božena
Zajtra
Horúco
37 °C / 8 °C
Krištof
Pondelok
Prehánky, búrky
30 °C / 15 °C
Marta
Utorok
Jasno
30 °C / 11 °C
Libuša
Streda
Jasno
33 °C / 14 °C
Ignác
Štvrtok
Skoro jasno
33 °C / 14 °C
Božidara
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd