Večer dorazia zrážky. Kde bude snežiť a kde pršať ?

Ľubomír Franko

Počas večerných hodín dorazí na naše územie teplý front. Ten prinesie početné zrážky, ktoré budú na mnohých miestach snehové. V teplejších oblastiach však pôjde prevažne o zrážky kvapalné. 

V dnešných večerných hodinách, cca okolo 18-tej hodiny by mal na naše územie od západu doraziť teplý front. Ten sa postupne prejaví zväčšenou oblačnosťou, no najmä výraznejšími zrážkami. 

Už po 18-tej hodine začne na severe a severozápade snežiť. Sneženie bude miestami aj intenzívne a postupovať bude smerom na východ. V noci zasiahne stred Slovenska a v druhej polovice noci v slabšej miere aj východ.

Zrážky budú najmä na západe už od večerných hodín prevažne vo forme dažďa. Ten bude spočiatku ojedinele padať aj pri záporných teplotách, preto môže ojedinele aj namŕzať.

Na cestách si tak treba večer dať veľký pozor na poľadovicu, v severnejších okresoch zase na husté sneženie. Sneh bude padať pri kladných teplotách a bude sa preto topiť.

Počas zajtrajšieho dňa čaká dážď viaceré oblasti. Dopoludnia bude pršať najmä na juhozápade, no postupne sa rozprší aj na strednom Slovensku pričom snežiť bude len na horách. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Občasný dážď
13 °C / -4 °C
Marcel
Zajtra
Prehánky
13 °C / -4 °C
Ervín
Pondelok
Prehánky
13 °C / -3 °C
Slavomír
Utorok
Prehánky
12 °C / -3 °C
Vojtech
Streda
Občasný dážď
13 °C / -2 °C
Juraj
Štvrtok
Občasný dážď
14 °C / -3 °C
Marek
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd