Voda zaplavila Bratislavu. Problémy má aj MHD

Bratislava Ľubomír Franko

Intenzívna búrka v Bratislave zaplavuje podchody. V meste spadlo miestami už okolo 100 mm. Kvôli zaplaveným cestám má problémy aj mestská hromadná doprava.

Ako informuje na svojom webe imhd.sk, množstvo liniek bolo zrušených alebo presmerovaných. 

,,Z dôvodu zaplavenia podjazdu na Gagarinovej ul. premávajú linky 201 a 202cez Mierovú ulicu. Linka 201 premáva po Cintorín Vrakuňa, v úseku Cintorín Vrakuňa - Dolné hony premáva náhradný autobus. Odklonom cez Ružinov premáva aj linka 65. Na Mierovej treba počítať s výrazným zdržaním pre kolóny.

Rovnako nepremáva linka 4 medzi Zátiším a Vozovňou Jurajov dvor. Linka premáva z mesta k ŽST Nové Mesto a medzi Vozovňou Jurajov dvor a Zlatými pieskami. Zavedený bol náhradný autobus X4 medzi ŽST Nové Mesto a Vozovňou Jurajov dvor cez Tomášikovu, Rožňavskú a Bojnickú.

Od 18:45 už nepremávajú ani linky 8 a 9 do Ružinova. Električky sú z Trnavského mýta odklonené k ŽST Nové Mesto. Medzi Trnavským mýtom a Ružinovom je už zavedená náhradná autobusová doprava."

TIP: Na blížiaci sa búrku Vás upozorníme. Stiahnite si TU našu appku pre Android a o úderoch bleskov vo Vašej oblasti budete informovaní.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno, búrky
24 °C / 7 °C
Žigmund
Zajtra
Prehánky
26 °C / 9 °C
Galina
Sobota
Skoro jasno
27 °C / 10 °C
Florián
Nedeľa
Skoro jasno, búrky
25 °C / 5 °C
Lesana
Pondelok
Prehánky, búrky
23 °C / 5 °C
Hermína
Utorok
Oblačno
24 °C / 6 °C
Monika
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd