Od západu k nám prenikol chladný vzduch. Na východe do +24 °C

Od západu k nám prenikol chladný vzduch. Na východe do +24 °C
Ľubomír Franko

V noci sa dostal na naše územie studený front. Ten priniesol výraznejšie ochladenie, no nie na celé Slovensko. Na východe bude dnes veľmi teplo.

Počas uplynulej noci sa od západu dostal na naše územie studený front, za ktorým k nám začal prúdiť chladný vzduch. Teploty budú počas dnešného dňa zaujímavo rozložené. 

Zatiaľčo na západ a sever už prenikol chladný vzduch, na juhu a východe očakávame dnes ešte vyššie teploty. Na západnom Slovensku (najmä na Záhorí a v západnej časti Podunajskej nížiny) očakávame teploty, ktoré sa budú pohybovať od +13 do +17 °C, pričom teplota bude najnižšia v najzápadnejších okresoch. 

Na juhu a východe Slovenska sa dnes bude stále nachádzať teplý vzduch. Očakávame tu teploty od +18 do +24 °C, pričom najteplejšie bude na východe Košického kraja. 

 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno
16 °C / -2 °C
Jaroslava
Zajtra
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Nedeľa
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd