V noci príde front a rozprší sa

V noci príde front a rozprší sa
Peter Minárik

K nášmu územiu sa blíži studený front, ktorý počas nasledujúcej noci prinesie na naše územie zrážky. Tie sa vyskytnú predovšetkým na severe územia.

Studený front, ktorý počas včerajšieho a dnešného dňa ovplyvňoval počasie v Nemecku a je súčasťou tlakovej níže Victoria v noci dorazí na naše územie.

Na tomto studenom fronte sa počas dnešného dňa vyskytovali nad oblasťou Nemecka aj búrky, no tie na našom území nehrozia.

Studený front však prinesie zrážky, ktoré zasiahnu predovšetkým severe Slovenska a vyskytovať by sa mali až do zajtrajšieho rána.

Očakávané zrážky v priebehu nasledujúcich hodín
Očakávané zrážky v priebehu nasledujúcich hodín

V regiónoch severného Slovenska by mohlo spadnúť priemerne okolo 5 mm zrážok. Nepôjde tak o žiadne výraznejšie zrážkové úhrny.

Dokonca sa vyskytnú oblasti, kde vôbec žiadne zrážky neprídu. Napríklad na západe, či na juhu územia nemusí pršať vôbec.

Ďalšia zrážková činnosť dorazí na naše územie v priebehu stredy a to by sa už na severe malo jednať prevažne o sneženie. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Zajtra
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Štvrtok
Skoro jasno, búrky
26 °C / 7 °C
Žigmund
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd