Víkend prinesie príjemné a pokojné počasie. Horúčavy nás čakajú od pon

Peter Minárik
Počas víkendu by ste sa mali pripraviť a načerpať energiu na ďalšiu vlnu horúčav, ktorá do našej oblasti príde v priebehu budúceho týždňa.

Do našej oblasti sa začína nasúvať od západu výbežok vyššieho tlaku. Ten už v priebehu dnešného dňa prinesie aj slnečné počasie. Od západu až severozápadu sa začne v priebehu popoludnia na našom území vyjasňovať a večer by mal byť už jasný až polojasný takmer na celom území.

 

Slnečná by mala byť aj sobota, kedy sa teploty vyšplhajú na príjemné hodnoty od +23 do +27°C. O niečo teplejšie by mohlo byť na juhozápade nášho územia, ale teploty by nemali prekonať hranicu +30°C.

Slnečné počasie prechodne skončí v nedeľu. V našej oblasti sa totiž vo vyšších vrstvách atmosféry bude nachádzať plytká tlaková níž. Tá síce veľa zrážok neprinesie, ale prinesie veľa mrakov. Nedeľa by mala byť na našom území prevažne oblačná s dennými teplotami od +17 do +25°C.

Začiatok týždňa však prinesie návrat letného počasia. Čakajú nás prevažne slnečné a teplé dni:

 

V priebehu prvých dňoch nového týždňa sa však môžu vyskytnúť aj búrky, ale postupne by malo zavládnuť len horúce počasie s teplotami do +35°C.

Počasie tak bude opäť stvorené na pobyt pri vode.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
20 °C / 1 °C
Jaroslav
Zajtra
Skoro jasno
23 °C / 4 °C
Jarmila
Pondelok
Jasno
25 °C / 7 °C
Lea
Utorok
Jasno
26 °C / 7 °C
Anastázia
Streda
Jasno
26 °C / 6 °C
Sviatok práce
Štvrtok
Skoro jasno, búrky
26 °C / 7 °C
Žigmund
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd